![](/assets/img/news-img/Binif relationship.jpg)
رابطه بنفیت (Friends With Benefits) چیست؟ قوانین، آموزش و خسارتها
در این مقاله به بررسی موضوع رابطه بنفیت که نوعی رابطه بدون تعهد و نامشروع میباشد، میپردازیم.
این نوع رابطه (بنفیت) به دلایل مختلف از جمله استفاده از فضای مجازی در کشورهای مختلف به وجود آمده است که با فرهنگ و دین و مذهب کشور ما تناسبی ندارد ولی به دلیل وجود سوالات زیاد در این زمینه و سردرگمی راجبه این نوع روابط در برخی افراد، در این مقاله به بررسی این موضوع میپردازیم.
در جوامع مدرن، روابط عاطفی و جنسی بسیار متنوع است و افراد می توانند از روشهای مختلفی برای برقراری روابط استفاده کنند. یکی از این روشها رابطه بنفیت میباشد.
معنی رابطه بنفیت و تعریف این نوع رابطه
رابطه دوستان با مزایا نوعی رابطه است که در آن دو نفر برای برآوردن نیازهای جنسی خود بدون یک رابطه عاطفی عمیق و عاشقانه با یکدیگر رابطه جنسی دارند. در این نوع روابط، هر دو طرف رابطه میتوانند در عین حال که از نظر جنسی پاسخگو هستند، با یکدیگر دوستانه و محترمانه رفتار کنند.
ویژگی های رابطه سودمند یا همان بنفیت
در رابطه منفعت، معمولاً دو نفر برای مدت معینی توافق کردهاند که یک رابطه غیر مستمر و بدون تعهد عاطفی داشته باشند. این نوع رابطه به عنوان یک راه حل موقت برای رفع نیازهای جنسی به کار میرود و میتواند در مواردی مناسب باشد که فرد بخواهد از یک رابطه عاطفی مستقل داشته باشد یا در بازهی زمانی از زندگی خود به یک رابطه عاطفی متعهد نباشد.
قوانین و محدودیت های رابطه سودمند یا همان بنفیت
9 قانون دوستی فقط برای رابطه جنسی که ثابت شده است از مشکلات جلوگیری میکند و توصیه میشود در یک رابطه مفید رعایت شود:
1- صراحت و شفافیت: در آغاز یک رابطه سودمند، بهتر است هر دو طرف در مورد مسائلی مانند انتظارات، حدود و قواعد رابطه با یکدیگر بحث کنند و شفافیت در این رابطه از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری میکند.
2- با هم زیر یک سقف زندگی نکنند.
3- این نوع از رابطه را با دوست یا همکار واقعی خود تجربه نکنند.
4- حسادت کردن در این رابطه ممنوع است.
5- نباید خارج از اتاق خواب با هم وقت بگذرانند. از رفتن به مسافرت، خرید، مهمانی... خودداری کنند.
6- ازمعرفی او (شریک رابطه جنسی) به دوستان خودداری کنند.
7- ابراز احساسات ممنوع است: در این نوع روابط، هر دو طرف باید بدانند که این رابطه مبتنی بر تعهدات عاطفی نمیباشد و هر یک از آنها این حق را دارند که زندگی خصوصی خود را داشته باشند.
8- اگر میدانند که فردی در گذشته واقعاً دوستشان داشته است، بهتر است از این رابطه دوری کنند.
9- رعایت حریم خصوصی: در این نوع روابط باید حریم هر یک از طرفین رعایت شود و هیچ یک از طرفین حق دخالت در زمینههای شخصی و خصوصی طرف مقابل را ندارند.
10-تصمیم بگیرند که زمانی که یک نفر بیش از حد وابسته شد به رابطه پایان میدهند. مگر اینکه هر دو در حال وابسته شدن باشند.
11- مطمئن شوند که قرار نیست زیاد همدیگر را ببینند.
12- مهمتر از همه موارد، هیچ تعهدی برای بله گفتن به درخواست جنسی ندارند. هر دو نفر باید هر بار از رابطه جنسی راضی باشند.
هنگامی که افراد وارد یک "رابطه بنفیت " شدهاند، بایستی از همان ابتدا در مورد ماهیت رابطه خود شفاف و صادق باشند و این خط ارتباطی باز را در طول مدت این رابطه حفظ کنند. برای جلوگیری از سردرگمی، احساسات جریحه دار، و سیگنالهای نادرست، باید کاملاً پیشاپیش و در مورد ماهیت رابطه با یکدیگر هماهنگ باشند و اگر چیزی برای هر کدامشان تغییر کرده است بازگو کنند.
برخی از معایب و آسیب های رابطه سودمند یا بنفیت
از معایب رابطه بنفیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم استقرار: در رابطه بنفیت، هر دو طرف مشمول پایان رابطه هستند و این ممکن است برای برخی افراد ناراحت کننده باشد.
- نداشتن ارتباط عاطفی عمیق: در این نوع رابطه، تعاملات عاطفی محدود است و این میتواند باعث احساس تنهایی یا ناراحتی شود.
- از دست دادن استقلال و هویت فردی: در این نوع رابطه ممکن است فرد بخشی از هویت و استقلال خود را قربانی کند. وابستگی زیاد به دیگران و اشتراک مستقیم منافع میتواند منجر به از دست دادن استقلال و هویت فردی شود.
- وقوع درگیری و تعارض: در چنین رابطهای ممکن است بین افراد به دلیل تقسیم منافع، تعارض پیش آید. این درگیریها میتواند باعث نارضایتی، بحران و حتی خرابکاری در روابط شود.
- کاهش تعهدات و مسئولیت: زمانی که هدف اصلی رابطه بهره برداری از منافع باشد، ممکن است تعهدات و مسئولیت در قبال دیگران کاهش یابد. این موضوع میتواند منجر به کاهش اعتماد و تضعیف روابط شود.
- مشکلات مربوط به عفونت های مقاربتی (STIs) و بارداری ناخواسته
- احساسات نامشخص از پایان رابطه
در کل این شیوه جدید رابطه امتحان خود را به خوبی پس نداده است و چون مسیر جدیدی است و براساس شرایط هر فردی واکنشهای کاملا متفاوتی در آن شکل گرفته است، پس باید بیشتر محتاط و مراقب بود.
بهترین جایگزین برای رابطه بنفیت ازدواج میباشد.
جایگزین برای اینگونه روابط در جوامع مدرن، ازدواج و فرزندآوری است. ازدواج به عنوان یک رابطه رسمی و حقوقی بین دو نفر، شامل تعهدات، مسئولیتها و تعاملات عمیقتر از رابطه دوستانه (بنفیت) است. این نوع رابطه براساس احترام، عشق، درک و ثبات است.
ازدواج همراه با بچه دار شدن زندگی خانوادگی را شکل میدهد و محیطی پایدار برای رشد و نمو فرزندان محسوب میشود. در این نوع رابطه نیازهای عاطفی، جنسی و اجتماعی طرفین مورد توجه قرار میگیرد. همچنین ازدواج به عنوان یک تعهد پایدار باعث ایجاد ارتباط عمیق و سازگاری طولانی مدت، بین دو نفر میشود.
(0) دیدگاه
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه در وبلاگ